Aktywne Wpisy

Bunch +160
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube

Teuvo +28
kupiłem ciasteczka dla wszystkich @okusuri
źródło: 1000015828
Pobierz

#polityka #lgbt #4konserwy #neuropa
Mam rację?
Generslnie tym, czy uznajesz cos za realne zagrożenie.
chyba, że się mylę, ale czy jesteś w stanie przytoczyć przykład niechęci, w której strach nie bierze czynnego udziału?
Innymi przykładami moze być niechęć do pracy czy podróżowania druga klasa w pociagach, albo niechęć do drugiej plci (mizoginia i mizoandria).
kluczowe jest tu rozróżnienie lęku od strachu.
kupa - lęk,
postrzał - strach.
lęki mogą być bardziej i mniej uzasadnione, w zależności od tego, jak trafnie
Homofob boi sie zazwyczaj jednego - ze sam jest gejem. Niczego innego.
Albo na ten przyklad noworodki z obijniactwem, u których blednie ustalono płeć.
Albo jedrn z wielu innych powodów. Niemniej jak najbardziej takie dzieci istnieją...
@Filipterka25: i na jakiej podstawie to stwierdzasz?
i co niby nie tak, z ta definicją z wiki?
To można stwierdzić chocby na podstawie teojego wpisu. Zarażenia sie homoseksualizmem jest niemożliwe. Jezeli kros ood eplywem postaci geja w serialu sam ma ochotę puknac kolege, to znaczy ze od początku byl co najmniej bi.
Nie wiem jak ty, ale ja czuję jedynievpociag do plci przeciwnej. I tego raczej nie zmieni film o gejach i slub dwoch lesbijek z
raczej - czyli nie wiesz, czy to prawda. Pomimo, że sam odczuwam podobnie, jak Ty, to zdaję sobie sprawę, że po prostu nie wiem. Mam też bardzo mała wiarę w to, że mógłbym się dowiedzieć, bo wpływ kultury na człowieka to tabu którego nie wolno badać, bo musiałbyś posiadać obiekt porównawczy. takie eksperymenty robił mengele i wiemy jaką sławę mu one
https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/adult-children-lesbian-parents-less-likely-identify-straight-study-finds-n989976
Czekaj, wiec twierdzisz ze nie ma dzieci i inaktywnym genem SRY? :) moje zdanie jest prawdziwe, zarówno obojniactwo jak i kwestia SRY spikojnie poznasz czytając PubMed (polecam zamiast wikipedii).
Sorry, ale chyba mylisz homoseksualizm z kwestiami plci gonadalnej, mózgowej i
sugerujesz, że homo-propaganda oddziałuje jedynie na dzieci o wybranym genie? - parafrazując twoją drwinę.
homoseksualna propaganda nie wybiera na podstawie genów, atakuje każdego w zasięgu za pomocą wszelkich dostępnych źródeł przekazu.
badania takie jak to: https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/adult-children-lesbian-parents-less-likely-identify-straight-study-finds-n989976 obrazują pewien
Kulturowe gadanie dziedziczenia ról plcioeych i seksualnych masz w tych odlawionych gender studies :)
"raczej" nie zmienię orientacji tak jak "raczej" nie wyrośnie mi trzecia ręka ani raczej nie wyrośnie mi b---t.
W wypadku dzieci wychowywanych przez lesbijki proponowalbym najpierw podzielic je na dzieci homoseksualistów (tak, lesbijka tez moze dokonac in vitro czy zacisnąć zęby i przespać się