Aktywne Wpisy
paczelok +9
Ile jest
- 15 17.6% (133)
- 17 28.2% (213)
- 60 3.2% (24)
- 70 6.9% (52)
- 25 36.8% (278)
- 16 7.3% (55)
ce666e427a +178
Kilka dni temu zdechł mi ptasznik. Była to Lasiodora parahybana/ptasznik olbrzymi. Samica urodzona we wrześniu 2009 roku, w momencie śmierci miała około 14 lat i 9 miesięcy. Wczoraj znalazłem martwe cialo, zdechła przez problemy podczas wylinki. Nie wyszła poprawnie ze starej wylinki i coś jej się stało z odwłokiem. Nie wiem która to była wylinka bo przestałem liczyć w 2011 roku gdy było to już L12.
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Heroda niemal nie trzeba przedstawiać, numer 1 w męskich zapachach na parfumo. Po prostu piękny tytoniowiec z DNA PdM :)
Carlisle to dla mnie jeden z najbardziej niedocenianych zapachów marki. Tak jak fragrantica wskazuje jest podobny trochę do Red Tobacco Mancery, ale raczej tylko na początku, moim zdaniem Carlisle szybko robi się bardziej elegancki. Sporo tu przypraw i kardamonu, piękny.
PARFUMS DE MARLY HEROD
Parfums de Marly Herod - 5zł/ml
Do odlania około 70ml.
Parfumo.net
Fragrantica.com
Minimum 5ml.
PARFUMS DE MARLY CARLISLE
Parfums de Marly Carlisle - 8zł/ml
Do odlania około 100ml.
Parfumo.net
Fragrantica.com
Minimum 5ml.
Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - będę domawiał w razie potrzeby.
Metoda odlewania to strzykawka + wężyk. Będą także ładne etykietki :) Flakony zostają u mnie.
W spoilerze ukrywam to co zostało mi w dekantach i do odlania z własnych flakonów. Jest trochę nowości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dekanty
Mililitry z własnych flakonów
Flakony i próbki
Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - szkieł powinno mi wystarczyć - będę domawiać w razie potrzeby.
Koszty wysyłki
Paczkomat: 14zł
Kurier inpost: 16zł
#rozbiorka #perfumy
@sbosy: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tom Ford Ombre Leather - 5 ml
PARFUMS DE MARLY HEROD 5ml
PARFUMS DE MARLY CARLISLE 5ml
Jovoy Psychedelique - 5ml
Jovoy Private Label - 5ml
5ml Xerjoff Renaissance
10ml Essential Parfums Divine Vanille
i dekant 24 - Yves Saint Laurent Grain de Poudre
Także mamy koniec Heroda i zostało jeszcze pewnie około 40ml Carlisle - dokładnie podam jak wrócę z pracy :)
Proszę o
10ml Carlise
20ml Essential Parfums Divine Vanille
Komentarz usunięty przez autora
@93types: mililitry Carlisle były na totalnej końcówce, muszę podliczyć wszystko ale na pewno Carlisle jeszcze dla Ciebie będzie tylko nie wiem ile ml dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postaram się żeby jak najbliżej Twojej deklaracji bądź nawet tyle.
Komentarz usunięty przez autora
Profesjonalista w 100%
Polecam