Aktywne Wpisy
WielkiNos +22
GryzeKisiel +11
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Daj głośno. ᕦ(òóˇ)ᕤ
Noom Records przez tyle lat chyba tylko raz się pojawiło na tagu (Astralia), a powinno więcej. Niektórzy pewnie po intrze z tytułem poznają kanał.
#muzyka #muzykaelektroniczna #mirkoelektronika #trance #classictrance #acid #hardtrance #trueclassictrance
Bałem się że mnie zjecie
może ci się spodoba
https://soundcloud.com/johannilsson/sets/johans-oldschool-mixes