@deCartier: Motyw fekalny ciągnie się za nim do dziś xD i to molestowanie świń. Proponuje właczyć 15:45 minute jak ktoś nie chce calości ogladać. Ten oskar coś tam kiedyś mówił że ma więcej materiałów z tamtych czasów, może to clickbait a może ma. Nie śledzę go bo dla mnie to idiota żebra na każdym materiale jak te margoty czy jak im tam.
@SowicieSkowyrnyAkurat: Ma ich mnóstwo, tylko wszystkie chce za wszelką cenę monetyzować - dlatego ich nie wrzuca. Jak wrzucił tych kilka to mówił, że będzie wrzucał całą resztę jak ludzie wyślą wpłaty na jego telewizje. Wpłat nie było więc się obraził i olał temat
@123456123: Aha taka sytuacja. Na tych samych materiałach co tam ma niepublikowane by też nieźle zarobił, podzieliłby je na 8-10 minutowe odcinki i wrzucał co np. tydzień. Pewnie jest zbyt chytry, ja go tam około miesiąca kiedyś śledziłem i dałem spokó,j nie zainteresował mnie niczym i moim zdaniem gówno się zna na retro grach.
@deCartier: a tyle szukalam tej części kiedy tusk powiedzial o cynicznym młodym człowieku wykorzystującego starszego nieszczęśliwego, a to booya dzieki stary.
2007 rok
https://youtu.be/Ox9XfADCMSM
#kononowicz #patostreamy
@SowicieSkowyrnyAkurat: na jednym z dawnych filmów major też coś mówił o Kononie i świniach.