Wpis z mikrobloga

Mircy polecicie jakieś dobre ścigałki na kierownice? Preferuje symulatory, dlatego ciupie w starego LFS-a, bo mam dosyc slabego kompa, ale takie gry z 2010 by uciągnął jeszcze.

Niestety na #assettocorsa nie ma szans... a LFS troche wali po oczach zreszta tam to z zamknietymi oczami jezdze juz. #simracing #gry

wyłapałem momo pic rel za 100zl i 20 lat temu szło mi ciężej na tej kierce xD jednak doswiadczenie za prawdziwym kolkiem ma znaczenie
o.....k - Mircy polecicie jakieś dobre ścigałki na kierownice? Preferuje symulatory, ...

źródło: comment_15971395134eEAGTnCfcmpuvAGCvzYuo.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tankelele: no tylko że właśnie tu jest mój indywidualny problem - formułki robiom wziuum, nie lubie tego. lubie jeździć samochodami seryjnymi, jakimis klasami GT, ew prototypami ale nie bolidami formuły wziuuuuuuum wziuuum wziuuuuum. aczkolwiek chwile gralem po wielu namowach w F1 2017 i jesli chodzi o fizyke to cacy gra
  • Odpowiedz
@oblesny_wujek praktycznie na komputer z tamtych lat same stare gry który których już nie idzie kupić chyba że jakieś wersję cyfrowe na jakiś strasznych wyprzedażach bo w sklepie na półce nie uświadczysz.
zakładam też że masz tam system XP więc tym bardziej chyba nie ma szans na coś co teraz działa na nowszych systemach
a zarazem na tak słaby komputer.
  • Odpowiedz
@oblesny_wujek no to faktycznie załapałeś się już na lepszy sprzęt, ale też gry które powstawały wtedy nie chodziml na bieżąco więc produkcja tych niektórych popularnych nieco starszych była oparta na starszym systemie i mogą być jaja chyba że jakieś poprawione wersję wypuszczali albo łatki w sklepach teraz trudno dostać coś co by tak działało tyle lat wstecz natomiast ty można jeszcze próbować OLX albo po kolegach i tak dalej na przykład
  • Odpowiedz
@oblesny_wujek: jak zmieniisz GPU to pograsz w coś lepszego, bo reszta to jeszcze nie taka straszna padaka,m kumpel w asseto ciśnie z nami na PC z Core 2 Quad, ale GPU to masz tragiczne
  • Odpowiedz
@Leniek: wlasnie procek xenon czy xeon jakis, jak patzre na benchmarki to ładnie mu idzie jesli chodzi o uzywana konkurencje za ok 500zl... tyle ze no co. kupilem tego kompa za 500zl jakies 4-5 lat temu i mam nagle mu wsadzic jakas grafike 1080 za 7 stow? xD nie wiem czy nie mija sie to z celem. mireczki mi raz napisały jak pytalem, ze nie ma co nawet złotówki inwestowac
  • Odpowiedz
@Leniek: albo nie, inaczej, nazwe sobie ogarne bo widze ze jest GTX750 4Gb nawet za 200zl na olx ale skad bede miec pewnosc ze karta ktora kupie bedzie mi pasowala w dziure na mojej plycie glownej? mam sie tego bac czy kazda karta wejdzie w kazda plyte glowna?
  • Odpowiedz