Aktywne Wpisy
rafal-pabianczyk +108
YRKE - sprzedawca mebli. Witam wszystkich chyba pierwszy raz w życiu oceniam dostawcę internetowego. Można to zrobić w niewielu miejscach bo firma zablokowała możliwość pisania opinii na Google, na pewno obawiając się negatywnych opinii. Kupiłem stoły kuchenne przez piękną stronę internetową firmy Yrke. Strona jest dopieszczona pod względem graficznym. Opisy informują o najlepszej jakości, szybkiej dostawie możliwości reklamacji zwrotów itd. Ogólnie jedna z najładniejszych stron jakie oglądałem w tematyce wyposażenia wnętrz z
Mega_Smieszek +593
miałem umówiony przejazd na 2:50 z Częstochowy do Trójmiasta, gość nie odbierał telefonu ani nie odpisywał na wiadomości. Kiedy do niego dzwoniłem to jedynie ukraińska sekretarka gadała, że abonent chwilowo nie może odebrać telefonu czy ki c--j. Ale co najlepsze kiedy usunąłem sam ukraiński numer kierunkowy to przekierowało mnie do pogotowia wodnokanalizacyjnego w Częstochowie xD
Oczywiście przyszedłem na miejsce spotkania i przesiedziałem tylko 30 minut z bagażami na murku i wróciłem do domu
Dobra, c--j, myślę jakiś dziwnie zrobiony wał, za 2 godziny jest następny przejazd z innym ukraińcem do którego również nie idzie w żaden sposób się dodzwonić. W pozostałych pasażerach ma wpisanych dwóch innych ukraińców. Wszystkim ukraincom się zachciało nagle jechać w nocy nad morze? Niech ktoś mi wytłumaczy po c--j oni tworzą te fake przejazdy