Aktywne Wpisy
Yaszu +141
dom_perignon +139
Czyli CPK uwalone. Zamiast tego ma być rozbudowa Okęcia, która jest nierealna ze względu na bariery przestrzenne.
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
#oswiadczenie #namarincontent #lgbt
Mam nadzieję że faktycznie trzymasz się tego postanowenia. Nigdy się nie ożeniłeś i nie ożenisz, jak masz/będziesz miał dzieci, to będzies udawał, że to nie twoje, a kobietę swojego życia traktujesz poblicznie jak koleżankę i nigdy nawet nie trzymałeś ją za rękę np. w parku.
No popatrz
1. Nie mam zony i nie planuje jej miec, nie planuje tez zakładać rodziny, zresztą nawet jeśli cos się w tej kwesti zmieni i tak
xD Piękny chochoł. Był kiedykolwiek taki przypadek? Ale nie bądź hipokrytą. Skoro wszyscy mają ukrywać swoją orientację, to ty też. Albo nie będziesz miał żony i wyprzesz się własnych dzieci albo będziesz hipokrytą, który afiszuje się swoją orientacją, zabraniając tego innym.
Kierwa nigdzie :D wymyśliłem to sobie, ty poważnie pytasz? czy próbujesz udawać głupiego i zaklinać rzeczywistość?
A szkoda marnować czas, ty żyjesz w jakimś innym wymiarze, puszcze ci wiązankę bo szkoda mi czasu na bezowocne konwersacje z ludźmi o wypranym mózgu.
Homo Sapiens 10 000 lat temu:
- brak zasad moralnych
- brak struktur państwowych
- brak instytucji małżeństwa
- ruchanie się z
To co trolujesz? Przecież doskonale wiem, że wymyśliłeś, bo nigdy u nas nie było nic podobnego.
Masz rozdwojenie jaźni, że piszesz do siebie? To ty twierdzisz, że jakiejś osobi
@Ekspert_od_niczego: Szkoda ze nie zrozumiales tego, ze swoje stwierdzenie oparlem na twoich wypowiedziach ktore tu piszesz.
No ale coz.
przyklad z prowokacja masz na zdjeciach. Nick w sumie tez masz adekwatny :)
Przepraszam ale ktorej czesci z "bez odbioru" nie zrozumiales?
Napisze to po twojemu.
HONK HONK!