Aktywne Wpisy
#przegryw
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
dziobnij2 +10
Posiadanie dzisiaj córki to patola na 100%. Albo będzie się łajdaczyć na tinderze w młodym wieku, albo będzie miała kolorowe włosy i zacznie nienawidzić ojca, albo będzie traktować ojca jak śmiecia i bankomat. Prędzej zrobię wazektomię niż będę miał córkę. Change my mind.
#p0lka #rozowepaski
#p0lka #rozowepaski
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link