Wpis z mikrobloga

Smiac mi sie chce z tych wszystkich, ktorzy w tym roku zrezygnowali z wakacji za granica myslac ze bezpieczniej bedzie w Polsce. Wrocilem wlasnie z Wloch. Moim zdaniem jest to po stokroc bezpieczniejsze miejsce na wypoczynek niz polskie gory albo morze. Jest bardzo malo turystow przez co brak tlumow, Wlosi w zdecydowanej wiekszosci przeztrzegaja nakazu noszenia maseczek oraz dystansu, ceny porownywalne z Polska.
W PL? W gorach tlok na szlakach, nad morzem tlumy na plazach. Kazdy ma w dupie zalecenia bo przeciez wirusa niema hehe.

#koronawirus #covid19
  • 8
Nie zapomnij wrzucić do sieci zdjęcia ze swojego pobytu.

@ogorek: Dzieki za uznanie. Robie wszystko aby uczynic ten portal wartosciowszym. Oczywiscie zdjecia wrzucilem na fejsa, mialem sporo lajkow i sporo frajdy z bulodupienia biedakow w Mielnie i Karpaczu. Tak jest, polecam taki styl zycia!
@e3b0c: Ja zrezygnowalem z wyjazdu za granice na rzecz polski, z paru powodow. Raz, ze wyrobienie paszportu teraz to jakas abstrakcja. Druga sprawa jeden hotel mi upadl zanim wyjechalem, naszczescie upadl boo biura podrozy nie chcialy zwracac zaliczek przez korone. Turystyka dostala po #!$%@? ostro w tym roku a pamietam jeszcze to co sie dzialo pare lat temu jak ludzie w polowie wakacji zostawali bez hotelu i powrotu do domu. Wiec