Aktywne Wpisy
wyqop +266
Czy PIS zapłacił Wykopowi za zmniejszanie zasięgów dla wpisów o dzisiejszym marszu?
Nie wiem, ale się domyślam.
Setki kont, które powstały niedawno i zajmują się jedynie zakopywaniem i pisaniem bzdur na temat uczestników marszu.
Wyzywający osoby, które pójdą na marsz posrańcami.
Oczywiście takie konta siejące hejt nie są blokowane. Multikonta sponsorowane z resortów też nie.
Wykop stał się opłacanym przez SSP ściekiem, który shadowbanuje wszystko, co uderza w PiS.
Przykład: Andrzej Duda
Nie wiem, ale się domyślam.
Setki kont, które powstały niedawno i zajmują się jedynie zakopywaniem i pisaniem bzdur na temat uczestników marszu.
Wyzywający osoby, które pójdą na marsz posrańcami.
Oczywiście takie konta siejące hejt nie są blokowane. Multikonta sponsorowane z resortów też nie.
Wykop stał się opłacanym przez SSP ściekiem, który shadowbanuje wszystko, co uderza w PiS.
Przykład: Andrzej Duda
Galeria-Widgeta +87
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pożegnać Lingarda,Pereire,Rojo,Jonesa,Smallinga
#mecz #transfery #united
Nie wiem dlaczego wszyscy tak się jarają Skriniarem. Serio, dla mnie to taki mało zwrotny kloc, coś jak Sule z Bayernu. Oglądałem kilkanaście spotkań Interu i dalej nie wiem. A już na pewno nie do pary z Harrym. Wolałbym
3 w srodku Matoc,Pogba,Bruno + NOWY,Fred,McTominay,Mata(?)
Wan Bissaka, Lindelof,Maguire,Shaw + Fosu,NOWY,Bailly,Tuanzebe,Williams
@Wilczek03: ja bym nie skreślał Smallinga i mam nadzieję, ze jego powrót będzie wzmocnieniem. W Rzymie był ostoją obrony