Aktywne Wpisy
Ciumciurumcium +577
#famemma dla plusujących wysyłam link do lestlima
wykop +45
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
mam tak 18m2 (3mx7m - okna) , z 25kWp z tego by było.
Czy ktos coś takiego próbował?
#pytanie #fotowoltaika
@cecyl: blok 10pięter a ja na 1. :/
@pdpacek: jakie rachunki płacisz co miesiąc?
Komentarz usunięty przez autora
@eXe1987: Jeden panel na drugim w 10 rzędach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szczompaj: Powyżej 10 kWp za każdą kwh oddaną do elektrowni odbiera się 0.7 kwh. Poniżej 10 kWp za każdą wysłaną kwh do elektrowni odbiera się 0.8 kwh
Coś z tą mocą zaszalałeś, teoretycznie można by upakować około 3 kWp na tej powierzchni.
Wątpię żeby się zgodzili na coś takiego, raz że estetyka a dwa kłopot przy pracach malarskich/ociepleniowych
@pdpacek: Nie masz. Ta południowa ściana jest tak samo Twoja jak i każdego innego mieszkańca bloku.
Nie masz szans na zgodę spółdzielni na zamontowanie paneli tylko na Twój użytek.
Prędzej lobbuj za montażem paneli na dachu dla wszystkich.