@Dzieci_z_Choroszczy: ta mordo to jest taki schemat, tak samo jak kibic kibicuje a pseudokibiców NIE INTERESUJE, ZNACZY SIE CHODZI O TO ŻE YYY, BO POLICJA W OGÓLE JEST NA STADIONIE A ONI BĘDĄ W OGÓLE YYY... PÓŹNIEJ BĘDĄ ROZKMINIALI W OGÓLE, KTO CO BYŁ... ZRESZTĄ NIE INTERESUJE NAS
analogicznie na logikę musisz to przepalić, jak bierzesz efedryne, to ćpun wiadomo, ale jak pseudoefedryne to was NIE INTERESUJE, ZNACZY SIE CHODZI
@Dzieci_z_Choroszczy: nie prawda, ja mam kulturę osobistą i nie zrobiłbym nigdy w życiu czegoś takiego to pomówienie a za to jest więzienie nawet więc uważaj na to co publikujesz w sieci
@Dzieci_z_Choroszczy: ok, tym razem Ci się upiekło, bo trafiłeś na dobrego człowieka. Ale uważaj, bo nie każdy jest taki jak ja, trafisz na łajzę, to Ci narobi kłopotów, ja się nie gniewam, wszystko wyjaśnione. Pionteczka, z farcikiem, elo.
@Dzieci_z_Choroszczy: kiedyś miałem astrę w kombi, wspaniały wóz, na omegę może kiedyś się skuszę. Natomiast dzisiaj miałem przyjemność mercedesem jeździć, też super maszyna. Tylko te cholerne policjanty nie dają żyć, czepiają się o wszystko, prawa jazdy, ubezpieczenia, dowody jakieś chcą, wmawiają, że kradzione, obławy jakieś organizują, gorzej niż ormo, a w cholerę z tym wszystkim, lepiej się przejść kawałek na piechotę i mieć głowę spokojną, bo te bandziory w mundurach
Elo, wale pseudoefedrynę ale jak sama nazwa mówi jest to PSEUDOefedryna.. ʕ•ᴥ•ʔ
analogicznie na logikę musisz to przepalić, jak bierzesz efedryne, to ćpun wiadomo, ale jak pseudoefedryne to was NIE INTERESUJE, ZNACZY SIE CHODZI
szczerość to moja domena