Aktywne Wpisy
NightRock +190
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Witam tag raz jeszcze. Mirki potrzebuję namiaru na agencję pracy (zaufaną, dobrą, nie #stosunekplciowy nikogo na obczyźnie), która przyjmie do gównoroboty albo pracy w administracji osobę z angielskim na C2 w jakiejś ciepłej lokalizacji w europie ewentualnie do #holandia #amsterdam. Języka tubylczego nauczę się szybko i wtedy rozejrzę się już na miejscu za lepszą pracą.
Na chwilę obecną wziąłem pod uwagę #portugalia #hiszpania #francja w południowej cieplejszej części. Ta praca będzie mi potrzebna praktycznie od zaraz, więc za wszelką pomoc i wskazówki - dziękuję.
Ale zarobki marne w porównaniu do kosztów życia.