Wpis z mikrobloga

Świat pokazał jak mozna nim manipulowac, podejrzewam ze z roku na rok będa to coraz gorsze "pandemie". Ludzie w dzisiejszych czasach mają zbyt mało problemów a pozniej sie dzieją takie koronawirusy czy śmieszne LGBT.

Mam dosyć tego że na każdym kroku jestem ograniczany, gdzie jest moja wolnosc za którą ginęli przodkowie?

Rozumiem, chwilowo mozna cos ograniczyć, ale nie caly czas, zaraz znowu będzie trzeba chodzić w maseczkach na zewnątrz a są wakacje. Zaraz przyjdzie jesien i znowu będzie panika, o zimie juz nie wspominam.

#koronawirus #lgbt
  • 26
@elf_pszeniczny: kretynie, bylem nad morzem tydzień oraz nad jeziorem kilka dni, byly imprezy i grille. Jakoś wszyscy zdrowi i każdy zadowolony bo chociaż tam nikt nie zyje tym koronawirusem. Rozumiem że większość tutejszej społeczności ma zerowe zycie towarzyskie i tylko marzy o tym aby inni również mieli takie samo i ze między innymi taki koronawirus w tym pomoże. Moj znajomy zginął w wypadku 2 tygodnie temu, zobacz ile dziennie ludzi ginie.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@TacoHemingway1:

Jakoś wszyscy zdrowi i każdy zadowolony

Tacy zdrowi że rosnący licznik zakażeń aż Szumowskiego z urlopu ściągnął xD

Może zabronimy uprawiania seksu bo można sie zarazic a pozniej można kogoś zarazic a ten ktos pozniej dalej kogoś

Od dekad wszędzie promowany jest bezpieczny seks żeby nie zarażać właśnie, ale uraaaa husaria lewactwo mi każe gumy używać zamach na wolność
@elf_pszeniczny: jest duzo większe prawdopodobieństwo ze umrzesz na raka lub zginiesz w wypadku. Zresztą mi chodzi o to ze jezeli chce się czuć wolnym czlowiekiem to sam o sobie powinienem decydować co dla mnie najlepsze, jeżeli ktoś trzyma sie zasad bezpieczeństwa to nawet ja będąc chorym, nie zarazę tej osoby. Pracuję w branzy gdzie mam kontakt z klientami codziennie i jest to średnio 30-40 klientów, każdy ma takie samo zdanie i
@wiem_wszystko: bałwanie daje Ci tylko przykład tego z czego Ty zyjesz czyli ze STATYSTYK. Idz tam siedzieć w piwnicy i dalej się ośmieszaj. Współczuję Ci natomiast masz szansę to zmienić, wyjdź do ludzi i zobacz co Cię omija, a co gorsza czasu nie cofniesz.
@wiem_wszystko: ty jesteś jakiś niepowazny, czlowiek który żyje statystykami co więcej, żyjesz tylko statystykami koronawirusa. Poczytaj sobie o liczbie zgonów na jakiejkolwiek płaszczyźnie to nie będziesz mógł spokojnie spac ani funkcjonować.