Wpis z mikrobloga

i jest to w pełni akceptowalne


@rowt: Przez kogoś kto ma język w dupie.

Tłumaczenie pazerności i oczywistych wad produkcyjnych wynikających z tej pazerności STYLEM piwnym i jego charakterystyką to największe #!$%@? logiki w świecie piwa.

Gdybyś tylko wiedział dlaczego ten diacetyl został 'akceptowalny' w czechach. A został akceptowalny bo chcieli mieć na szybko piwo, którego styl zepsuli w produkcji a potem i tak wszyscy musieli to kupować bo tylko to
  • Odpowiedz
  • 0
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol oczywiście XD według Ciebie to jest niedopuszczalne bo Ci nie smakuje ale nie zmienia to faktu że jest to dopuszczalne i w kazdym opisie stylu (nawet bjcp) znajdziesz taka informacje. Następnym razem kup sobie rzemieślniczego pilsa i bedzisz mieć czysty profil piwa. A porownanie piwa do spalonego kotleta to strzał w kolano xd. I wytłumacz mi kto cię zmusza do kupowania tego piwa? Z tego co wiem to całkiem spory jest
  • Odpowiedz