Wpis z mikrobloga

czemu normiki nie potrafią zrozumieć że coś co dla nich jest chlebem powszednim typu spotkania ze znajomymi, imprezy i randki dla nas jest NIEMOŻLIWE ze względu na zakola, niski wzrost, prey eyes, niskie FWHR, negatywne canthal tilts, sylwetkę skinny fat, zespół aspergera i wiele innych czynników na które NIE MIELIŚMY żadnego wpływu
#przegryw #blackpill
m.....0 - czemu normiki nie potrafią zrozumieć że coś co dla nich jest chlebem powsze...

źródło: comment_1596209997sD5f82NZUxNXPA46rz95rj.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dla nas jest NIEMOŻLIWE ze względu na zakola, niski wzrost, prey eyes, niskie FWHR, negatywne canthal tilts, sylwetkę skinny fat, zespół aspergera

@mniejniz0: lepiej byś brzmiał gdybyś mówił w jednym języku :P

A poza tym to głównie przez problemy psychiczne, albo przez nature samotnika nie chodzimy na imprezy. Co prawda problemy psychiczne często wynikają z braku akceptowania ze strony społeczeństwa w wieku 10-16 lat, bo w tym wieku rówieśnicy jeszcze
  • Odpowiedz
@kaemelek: fwhr - stosunek szerokości do długości twarzy
canthal tilt- stopień nachylenia oczu ku środkowi twarzy
sylwetka skinny fat - typ sylwetki przez który jesteś gruby i chudy jednocześnie
  • Odpowiedz
@mniejniz0: Rysy twarzy, wzrost ok, mordy nie zmienisz. Asperger owszem, utrudnia ale słyszałem o kolesiach z Aspergerem którzy mieli całkiem sporo znajomych. Tę słynną dynamiczność da się wyrobić, tylko większość ludzi źle się do tego zabiera. No i jasne, z krzywym ryjem nie wyrwie się najlepszych lasek, ale te trochę niżej na skali to już się da.
Ale jak słyszę o sylwetce to mnie c--j strzela. Nie podoba ci się
  • Odpowiedz
@mniejniz0: To może zawołajmy ludzi z wykopu, którzy się zajmują prowadzeniem ilu i porozmawiajmy z nimi o tym, ilu mieli skinnyfatów, którzy
-Trzymali sensowną dietę.
-Trzymali sensowny trening.
I nie zrobili postępu sylwetkowego/nie wyszli ze skinnyfactwa?
Bo ja wiem jaka jest odpowiedź na to pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mniejniz0: Wiem co to skinny fat i jak masz normalną diete i ruszasz dupsko to nie będziesz żadnym skinnyfatem ale jak robisz godziny słabego cardio dziennie, żresz za dużo węgli i ogólnie za dużo jedzenia to potem masz taką sylwetkę. A jak pilnujesz diety i nadal słabo to rób badania hormonalne bo coś masz powalone.
  • Odpowiedz