Wpis z mikrobloga

@czapkaaa: bardzo silny, ostry, piękacy ból po prawej stronie brzucha, chwilami nawet i w plecach czuje. Nie jestem w stanie siedzieć, leżeć , chodzić, trwa już kilka dobrych godzin. Muszę wiedzieć czy mam pierwsze co z rana zrywać rodzine do szpitala (sama nie dam rady prowadzić) czy przeżyje na płytkich wdechach jeszcze trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@whycantitbe: wyrostek? A to on nie jest dosyć nisko? Mnie boli prawa strona na wysokości i powyżej pępka. Nie pije alko w ogóle, trenuje 4 razy w tyg, zdrowo się odżywiam i dbam o to by tłusto nie jeść, bo był zdechła z bólu żołądka , ale ten ból jest inny, niż żołądek.
@bigyellowmonkey: Ty się słyszysz? ryzykujesz poważnymi konsekwencjami zdrowotnymi, byle tylko dziecka nie obudzić? a co jej się takiego stanie? zapitalaj do lekarza, ale już!!! Jeśli nie możesz sama prowadzić, to może taksówkę weź
@czapkaaa: @Endr3w: moj facet niech tez chwile pospi, gdybym nie musiała budzić ich to bym już jechała, ale nie mam serca robić teraz afery, szczególnie ze mój zasnął 3 godziny temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie, w ciąży nie jestem - gdybym była to już bym leżała w szpitalu dawno
@czapkaaa: Właśnie weszłam do szpitala i odrazu spod drzwi wzięli mnie na wózek, zaraz będą badania robić, ale może faktycznie to wyrostek? Ból zaczął się na gorze po prawej pod żebrami, ale teraz przeszedł tez do pachwiny i „rozlał” się po całym brzuchu. Obym szybko się dowiedziala i zaraz dadzą mi leki jakieś