Aktywne Wpisy
Kupiłem se auto za 180 tysięcy. Moj radość trwał tydzień. Znowu pytanie po co żyć. 30stka to #!$%@? okres w życiu jak się nie ma gówniaka na głowie za dużo się myśli.
wielowitamin +3
Hejka #ogrodnictwo #elektryka
Kabel do kosiarki. Kosiarka 1600w. Długość 30m.
Czytając elektrodę w zeszłym roku kupiłem jebutyny kabel 3 x 2,5 o przekroju palca. Jest to super nieporęczne bo jest on ciężki i ciężko go zwijać, przerzucać.
Kosiarka Makita. Ma podłączenie bez uziemienia.
Czy styknie dobry kabel 2x1.5?
Kabel do kosiarki. Kosiarka 1600w. Długość 30m.
Czytając elektrodę w zeszłym roku kupiłem jebutyny kabel 3 x 2,5 o przekroju palca. Jest to super nieporęczne bo jest on ciężki i ciężko go zwijać, przerzucać.
Kosiarka Makita. Ma podłączenie bez uziemienia.
Czy styknie dobry kabel 2x1.5?
Hahahaha!
#slask #bekazpisu #kopalnia #heheszki #polityka
Komentarz usunięty przez autora
a jak nie lubisz GW to tutaj:
https://www.google.com/amp/s/www.money.pl/gospodarka/kilka-kopalni-do-zamkniecia-ciecia-pensji-co-sasin-zaproponuje-gornikom-6536565638637185a.html%3famp=1
W #!$%@? walisz.
Ale nie o tym w #!$%@? walisz tylko o tym, że na Dudę Śląsk głosował xD.
Śląsk za PiSem, a PiS pokazuje gdzie ma Śląsk.
Ale Panie Seba, mowa była o Dudzie a nie o wyborach do sejmu, prawda? ლ(ಠ_ಠ ლ)
@SebaD86 chodziło mi o bardziej precyzyjne badanie: jak gornicy. Bo Śląsk to przecież te lokalne górnicze patologie ogląda od lat więc nie dziwię się, że są za PO
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale co ty mi tu w ogóle #!$%@?? Jak to się ma do tezy, że Śląsk głosował na Dudę? No nie głosował i koniec tematu xD. Nie wymyślaj.
Wiem, nie jestem górnikiem xD.
@rio574: co czytam ten śląski bełkot to mam wrażenie że oni upośledzeni jacyś są.
Po co?
Okej, i co z tą informacją?
Rozmowa z wami wygląda tak:
- Śląsk głosował na Dudę
- nieprawda, tutaj mam mapę
- ale jak ze Śląska wytniesz połowę miast i uwzględnisz tylko pewne miasta które pasują do naszej tezy to wyjdzie, że mamy rację
- ja #!$%@?ę xD
Okej, to teraz udowodnij, że ten obszar to Śląsk, a reszta już Śląskiem nie jest.
Tikyo 44 min. temu0
@Flypho: Sprawdź sobie, na kogo głosowały miasta górnicze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tu taki #!$%@? jak Batorego komin i będą likwidować jeden z symboli Solidarności czyli kopalnię Wujek xD
Gniję niemożebnie.
Nie mówię, że nie przecież xD.