Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78 #chwalesie

Mirki, pijcie ze mną kompot bo na Top Garze wbiło mi właśnie 10k subów. To wynik, którego tak szybko się nie spodziewałem (kanał otwarty 31 marca).

Liczba nowych subów znacząco przyspieszyła w nowych dniach bo wpadłem chyba w jakieś algorytmy YouTube, który zaczął polecać moje filmy (wcześniej przez pierwsze 3,5 miesiąca miałem łącznie 1 mln wyświetleń miniatur, a w ciągu ostatnich 10 dni ponad 800 tysięcy).

Nie mogę się już doczekać kiedy będę mógł nagrać pierwsze filmy z własnej kuchni :D W przyszłym tygodniu biorę się za burzenie ścian, na początku września wchodzi ekipa budowlana, a później wykopowy stolarz @marcel_pijak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MG78 - #kuchniamg78 #chwalesie

Mirki, pijcie ze mną kompot bo na Top Garze wbiło m...

źródło: comment_1595861735PtRXByMh4kHiTD9oUTNyYU.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
@johntucker: Tam gdzie nagrywam problemem są zwisające lampy i ciężko ustawić kadr tak abym miał więcej głowy. W domu kiedy będę miał już wszystko ogarnięte mam nadzieję, że uda zrobić się lepszy kadr :D
  • Odpowiedz
@MG78: kierowniku próbowałeś kiedyś się zgooglować top garem, nie wiem czy nie umiem w google ale google uparcie wciska mi wszystko tylko nie top gar, chyba nie był to dobry wybór :<
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78: wpadłeś w algorytmy bo zostawiłem Ci suba kiedy pisałeś, że zaczynasz i od tamtej pory nic sie nie wyświetlało a od wczoraj obejrzalem juz churrosy i chaczapiri XD. Ogolnie bardzo duzy postep w porównaniu z pierwszymi filmami :))
  • Odpowiedz
@MG78: zrob kiedys jakies zestawienie przychodow z reklam z adsensa. Jestem bardzo ciekawy tego. Z tego co też widziałem to właśnie tematyka kulinarna ma dość dobre stawki nawet na polaków
  • Odpowiedz
@Konorro: RPM czyli przychód za tysiąc wyświetleń waha mi się w przedziale 1,4 - 2,2 zł (raz było 3,6, a raz 0,7 zł ale nie wiem co to się wydarzyło wtedy)
  • Odpowiedz
@MG78: Gratuluje! Bardzo fajny kanał. Rzeczowe i konkretne przepisy. :) Najbardziej podobają mi się Twoje przepisy na dosyć egzotyczne potrawy ale do których nie używasz składników trudno dostępnych tylko zazwyczaj do dostania w każdym sklepie. Już kilka przepisów wykorzystałem i wszystko pyszne :)
  • Odpowiedz