Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +104
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +157
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
To uczucie kiedy dziewczyna mi mówi ze jej się podobam z wyglądu, chociaz nie spełniam jej wymagań które wymieniła.
Czymże są te wymagania, zapytacie drodzy panowie? WZROST, KOSCI POLICZKOWE I OBOJCZYKI.
Nie spełniam żadnego z tych wymagań. Kiedy jej się pokazuję ona reaguje tak na zasadzie "okej". Chociaż mi wmawia ze jej się podobam fizycznie. Nienawidzę czegoś takiego, nie chce podobać się babie tylko ze względu na charakter bo to rak, dla mnie to cholerny rak.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego najbardziej słuszne co do kobiet jest powiedzenie "nie patrz co mówi, patrz na zachowanie"