Wpis z mikrobloga

@BartekZK: @Kidd_Slave: mi w tesco gościu zdjecia robił i dopiero za 3 razem jak dziwnie przechodził się kapnęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) a jeszcze czwarty raz próbował chociaż widział że widzę i odskoczyłam od niego :c czasem żałuję że nie jestem silna jak chlop bo bym takiemu walnęła i by się nie pozbierał, a tak to co najwyżej takiego pogilgoczę ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@oszty: 5 protipów z doświadczenia:
1. lepa na ryj, nawet nie mocna jest świetnym otrzeźwiaczem dla #!$%@?ów,
2. nie, nie miej wyrzutów sumienia lub skrupułów - on nie miał naruszając twoją przestrzeń osobistą w obleśny sposób,
3. drzyj twarz - takie karachany boją się zdemaskowania wśród ludzi, drąc się ze stanowczym "zboczeniec/ podglądacz/ co pan robi, nie życzę sobie tego!" masz duże szanse na spłoszenie podludzia, narobienie mu siary wśród
  • Odpowiedz
@Mirko_z_Przypadku: trochę tak, ale twoje realnie nie praktyczne ;):
Obcasy trzeba mieć już w rękach, nikt nie ściągnie buta w odruchu, żeby użyć jako broni - to musi być coś totalnie pod ręką lub na wierzchu torebki.
Kolano w krocze wymaga zbliżenia się do zboczeńca, co większość osób z automatu dyskwalifikuje, bo ma się raczej odruch ucieczki i odsunięcia od zagrożenia.
Kciuk w oczy xDDD większość lasek realnie boi się
  • Odpowiedz
@notoelo: w praktyce skuteczne, kwestia zwalczenia złych odruchów, ale to już trzeba niestety wypracować

mnie dziwi tylko, że nikt z postronnych nie reaguje w takiej sytuacji, nie wierzę, że w tym Rossmannie nikt tego nie widział, no ktoś musiał
  • Odpowiedz