Wpis z mikrobloga

Początek miesiąca to grolsche, koniec miesiąca to w sumie też grolsche (tak to jest, gdy wypłata pod koniec miesiąca ( ͡° ͜ʖ ͡°))

Nago Sushi & Sake to również bardzo spoko miejsce na mapie #knajpydlasingli #krakow - bonusem dzisiaj był fakt, że byłam tam przez dobrą chwilę zupełnie sama, a że byłam w nastroju na rozmowę, to pogadałam sobie z panami szykujacymi mi rolkę i omakase przy barze o sytuacji post-covidowej w gastro i innych takich ((oo))

#sushi #jedzenie #jedzzwykopem
S.....n - Początek miesiąca to grolsche, koniec miesiąca to w sumie też grolsche (tak...

źródło: comment_1595612023HhqBA54dMpdzzKAm8BjqA4.jpg

Pobierz
  • 6
@obszarnik: bardzo smaczne - jedyne, do czego mogłabym się przyczepić to ryż minimalnie za suchy, ale pan sushimaster posłuchał o moich preferencjach, alergiach i ulubionych smakach i zrobił mi coś, co naprawdę bardzo mi smakowało.

Mają naprawdę zajebistego tuńczyka i pod względem jakości ryby przebijają imo Youmiko, które za to ma moim zdaniem ciut lepszy ryż i dodatki.
@obszarnik: zwykle sama, mój chłopak nie przepada za chodzeniem do knajp, a większość moich przyjaciół mieszka poza Krakowem. Czasami się zgadamy ze znajomymi z poprzedniej pracy i gdzieś sobie wyjedziemy, ale to rzadko.