@WhyCry: Te psy mają problemy w zostawaniu w domu. Klatka to dla niego azyl, lubi sobie w niej gryźć, drzemać w trakcie dnia. Śpi w łóżku, TV ogląda na kanapie, ale wszelkiego rodzaju kości/smakołyki nosi do klatki. Akurat sporo podróżuje i klatka kenelowa to najlepsze rozwiązanie, aby pies w nowym miejscu miał swój azyl ¯\_(ツ)_/¯ https://piesologia.pl/dlaczego-wsadziam-psa-za-kratki/
@Shyvana: Rozumiem po co niektórzy je stosują, ale nie wyobrażam sobie ZAMYKANIA psa w klatce. Pies musi mieć swój kąt, ale nie musi to być klatka. No chyba, że ktoś lubi męczyć tak żywiolowe rasy jak beagle na 8 godzin bo idzie do pracy. I dzięki, mam psy od 30 lat.
@powaznyczlowiek: w którym konkretnie miejscu w moim zdaniu doszukaleś się opisu zdjęcia? Widzę, że poruszylem wrażliwy temat dotyczącego wychowu klatkowego psów na wykopie.
@WhyCry: o w tym. Chyba że teraz zamierzasz pisać że "ooooo tak sobie tylko napisałem nie związane to jest z tematem o co ci chodzi" no to ja #!$%@? xD
@powaznyczlowiek: No jest związane z tematem trzymania psów w klatkach, ale nigdzie nie napisalem, że dotyczy tego zdjęcia. Odpisuje na temat kennel. Wiem, że czytanie ze zrozumieniem to dziś ogromny wysilek, ale nie trać mojego czasu jeśli nie masz nic do dodania.
@WhyCry: najpierw #!$%@?łeś się do opa, potem zacząłeś wypisywać o zamykaniu w klatce i męczeniu psów, a teraz jeszcze twierdzisz że nie umiem czytać ze zrozumieniem xD przeczytałem ze zrozumieniem - może to ty powinieneś dwa razy przeczytać komentarz zanim go wyślesz
#psy #zwierzaczki
źródło: comment_1595487630FkxzSnlcK004NNiJc0YO7O.jpg
Pobierz@chanoja
źródło: comment_1595487952IdkJoQbwPcIpn324myNfbE.jpg
Pobierzhttps://piesologia.pl/dlaczego-wsadziam-psa-za-kratki/
Czy tylko tak sobie komentujesz dla rozrywki?
Widzę, że poruszylem wrażliwy temat dotyczącego wychowu klatkowego psów na wykopie.
@WhyCry: o w tym. Chyba że teraz zamierzasz pisać że "ooooo tak sobie tylko napisałem nie związane to jest z tematem o co ci chodzi" no to ja #!$%@? xD
@WhyCry: ciekawe co z tego faktu wynika ( ͡° ͜ʖ ͡°)