Aktywne Wpisy
Koziom +48
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz
drivex +28
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
#leagueoflegends
Overstay - Warwick jest świetny na punishowanie takich graczy
Brak odpowiedniej wizji - Zac
Niekończenie gry przy pierwszej okazji - Master Yi, po prostu farmisz się aż będziesz miał bloodrazor + guinsoo + wits end i większość graczy nie ma jakiejkolwiek szansy cię pokonać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poradnik, który mi pomógł najbardziej (wklejony też w post)
https://www.youtube.com/watch?v=eXZE3SxqstM
Na prawdę nie chce mi się oglądać 17 min filmu, ale większość rzeczy, o których tam jest mowa absolutnie nie pomoże graczom z low elo wejść wyżej, bo jest tam mowa o zaawansownych/średnio zaawansowanych rzeczach, a nie podstawach, które leżą u każdego gracza poniżej master tieru.
@Niicooooo: nieprawda
fajnie, że piszesz nieprawda bez żadnych argumentów ;), ale mi zarzucasz, że ja ich nie podaję hipokryzja mocno.
To, że nie oglądałem całego tego co wrzuciłeś to nie znaczy, że nie widziałem fragmentów na szybko oraz nie znaczy, że nie oglądałem wcześniejszych filmów.
Wiele się nauczyłeś bardzo fajnie, tylko, że ta wiedza nie będzie miała za dużego impactu na twój
Oglądanie takich filmów to trochę tak jakbyś próbował uczyć się fizyki zaczynając od kwarków albo jakiejś teorii strun, zamiast na początek zając się podstawami.
ps. jeszcze jedno- ja przynajmniej chcialem opowi pomóc i wywołać dyskusję, Ty
i co to ma do rzeczy?
Ja napisałem tylko, że jego zdaniem, z którym się zgadzam większość graczy ma problemy z podstawami gry, a nie podałem jakąś zaawansowaną czynność lub zaawansowaną sekwencję czynności.
Zresztą bezum też wypowiadał się na temat kanałów takich jak proguides i raczej miały one dość