Aktywne Wpisy
TfarukBartus +269
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
Heexi +117
Niestety z rozmowy z prawnikiem wynika, że sprawa że spółdzielnia jest z góry przegrana i nawet nie chce się tego podjąć.
Nie mam nawet pomysłu od czego zacząć, gdzie uderzyć żeby w jakikolwiek sposób domagać się sprawiedliwości lub uprzykrzyć im życie (oczywiście zgodnie z prawem, bo nie chce Żadnych problemów). Może ktoś ma jakieś doświadczenia w walkach z postkomunistycznymi tworami takimi jak ZSM Zabrze?
#prawo #mieszkania #nieruchomosci #spoldzielnie #interwencja #pomoc
Łopata i mięśnie, nie myśl, że nic się nie stało
Komentarz usunięty przez moderatora
Z drugiej stron nie chce mi wierzyć, że za tych baranów z działów technicznych nie mają wykupionego jakiegoś pakietu OC w zyciu. xD
@wojteksrz: to nie ma zastosowania bo to ich pracownik zrobił, a nie siła przyrody :)