Wpis z mikrobloga

Jak niektórzy z Was wiedzą, ostatniemi czasy siedzę po uszy (tonę?) w betonach. I tak się zastawiam czy by nie napisać krótkiego (2-3 strony) referaciku o betonach, wiecie przybliżenie Wam tego arcyciekawego tematu (historia, ciekawostki, właściwości). Bo beton to nie tylko szara breja:)

Co Wy na to?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@5th: To wrzucaj bo dalej mam ją w dupę;p bronić się niedługo przyjdzie (inszallah) a ja wciąż nie mam jej zaliczonej, mimo, że tyle lat temu była;p
  • Odpowiedz
@Frollo: Zasadniczo to jest trochę roboty z tym więc musi mi się chcieć ale, że już mam wakacje( tylko do września:P) to pewnie niedługo zrobię o tym wykop.

Heheh tez wydymyi nie zdałem tylko, ze ja zawaliłem ćwiczenia w poprzednim semestrze to teraz nawet do egzaminu nie mogłem podejść. Taki sposobem 1100 zł nie moje ale i tak mam lepiej niż budownictwo(PolSl) bo u nich nie można wziąć warunku z
  • Odpowiedz
@5th: Hmmm... no przeszłość mnie goni: dwa sem mechaniki budowli, ta wydymała, jeden projekt ze stali, metody obliczeniowe i jedno głupie kosztorysowanie;p Ale spoko, damy radę:D A Ty na czym jesteś?
  • Odpowiedz