Wpis z mikrobloga

#naukaprogramowania
Nie chce obrażać kolegę z tej strony, wywyższać się jaki to ja jestem ekspert a tak naprawdę gówno umiem. Po prostu osoba z tego portfolio wstawiła post na grupę fb, że szuka stażu i swoją stronę. Dzięki tej stronie uśmiechnąłem się z rana, pomyślałem że inni też mogą się uśmiechnąć. Życzę jej jak najlepiej i powodzenia w IT.
strona o której mowa -> https://kiszuriwalilibori-about-me.netlify.app/?fbclid=IwAR3nfjmKCTQIXejiRB-2ae4y8l8agTthEA8Aza3lyV_w_XTeOemG36zkOk4#skills
  • 20
@NickciN: A mnie wkurzyło ( ͡° ʖ̯ ͡°) jakim zapatrzonym w siebie narcyzem trzeba być by swoje umiejętności oceniać tak wysoko jednocześnie dając takie gówno. Wprawdzie sam mam dopiero 2 lata expa komercyjnego, no ale na pewno bym sobie nie dał tyle gwiazdek (już pomijając, że gwiazdkowanie swoich umiejętności to jakieś jajca w samej sobie)
@motokate: niby tak ale z drugiej strony jeśli jest tyle juniorów chętnych to estetyka jednak przeważa. Skoro ktoś ma 100osob do obczajenia to jak np jak trafi na taka osobę odrazu skupuje. Druga sprawa pierwsze wrażenie to nie umiejetność pisania kodu i jakie są bebechy. Pierwsze wrażenie to wygląd, wiec nie można aż tak tego pomijać jak ten gosc xd
@NickciN: Czlowieku men, dobra rada od starszego kolegi: swiat jest pelen glupcow i NIGDY nie przestanie Cie to zadziwiac i zaskakiwac. Natomiast szkoda czasu na rozwodzenie sie nad tym, bo robota czeka. tam, gdzie jest co robic, nie ma miejsca na piekne slowa. Swoja droga - jest to problem nierozwiazywalny. Nie ma mozliwosci przekazania rozumienia innej osobie. A jaka jest zdolnosc do autorefleksji w zdziecinnialym spoleczenstwie - na to pytranie mozesz
Dobra, to żeby się nie dzielić na drobne, odpowiem za jednym zamachem wszystkim. Po pierwsze, jeżeli komuś poprawiłem humor - to miodzio. Po drugie - ta strona jest o tyle na serio, o ile na serio było poprzednie. Stron głównych stworzyłem już kilka, pod portfolio są jeszcze ostatnie dwie, które może wyszukaliście. Czy jest dla beki - na pewno nie. Natomiast rekruterzy dostają ( i to wiem od tych kilkunastu, z którymi