Aktywne Wpisy
marta_am +16
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +208

Hej, chce zamontowac kamerke na stałe w samochodzie. Kabel sobie schowac pod plastikami ale żeby nie zajmować gniazda zapalniczki pomyślałem zeby dolutować drugie gniazdo (zdjecie) do niego podpiąć ładowarke samochodowa na 5V i do niego kabel USB od kamerki. Calosc upchac za radiem, za plastikami. Czy ktos juz takie czary odprawiał? Czy to się bedzie bardzo grzać? Kamerke jaka chce podpiac to Xiaomi 70mai Pro a ładowarka 12v-5v to ta z tego zestawu.
źródło: comment_1594741054joAYBsOUfDLU8dO2BBeGpO.jpg
Pobierz@phaburn
Dzięki za info!
Kiedyś po pijaku na szybko kolega podłączał navi, żeby miała stałe zasilanie po zapłonie. Dopiero po odpaleniu auta sobie przypomniał o co chodziło w uprawnieniach SEP XD z nas zodyn mu nie przypomniał, uznaliśmy że 300zl za navi jest tego warte XD