Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 41
@Aoky: tak mi kirwa nie leżą te jego zarciki i przebieranki ze (°° jakbym czytal cdaction 15 lat temu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aoky: @mycyly: @Vojciechowski: no też zawsze muszę po tych zabawnych wstawkach przebieranych przejść się po pokoju xd Chłop za niedługo 40 skończy, jego widzowie już dawno nie mają 15 lat, a ten dalej taki szajs o--------a. Szkoda, bo lubię słuchać jego recenzji.
  • Odpowiedz
@mycyly: No taki jest jego target - Ty, ale 15 lat temu. Ja już go nawet nie oglądam, bez przesady. Taki arhn potrafi wtrącić żart i nadal brzmieć merytorycznie, a quaz z tym kabarecikiem to już się go poważnie traktować nie da
  • Odpowiedz
zarciki i przebieranki

@mycyly: @eleganckichlopak: @elementalista: myślę, że to jest głównie zachowanie pewnego stylu. Mówił chyba zresztą o tym w jakimś jego filmiku na którąś tam rocznice działalności. Osobiście go nie oglądam, ale na krokiecie się dość składnie wypowiadał.
  • Odpowiedz
@rzuf22: Jasne, spoko że ma taki styl, mówię - ma swój target, który to bawi. Nie mnie. Ja nie jestem targetem, dlatego nie oglądam go już. Na Krokiecie to co innego, bo nie ma miejsca na kabaret, ale tam mi już Makuła przeszkadza swoją obecnością
  • Odpowiedz
@biskup2k: Ja oglądam ogólnie angielskojęzyczne kanały natomiast arhn nie lubię bo moim zdaniem za dużo spoiluje. Po recenzji z nim czuję jakbym w połowie już pograł sam. Nie chodzi mi tylko o fabułę ale ogólnie, moim zdaniem za dużo pokazuje gameplayu i różnych takich smaczków z gry które sam z przyjemnością poznaję.
  • Odpowiedz