Aktywne Wpisy
niebieski_kot +51
Czy karteczka "Bardzo proszę o respektowanie ciszy nocnej, przynajmniej w dni robocze" będzie ok jak wrzuce do skrzynki tej durnej cipie co drze #!$%@? od 23
guys nie śpię od pół godziny bo ta durna #!$%@? zza ściany drze jape o 4 XD nie mam siły powoli, jak można w bloku, w dni robocze tak piszczeć i drzeć #!$%@? w nocy¿¿¿ co ja mam z tym zrobić serio
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
#zalesie #kleszcze
Komentarz usunięty przez autora
takie coś może prędzej czy później zmiażdzyc kleszcza i wyrzyga te swoje zarazki w psa. Trzeba psa codziennie głaskać, wtedy szybko się wyczuwa małe kleszcze. Obżarte też wyrzygują zarazy, bo są przejedzone.
Jedyne prawilne do wyciągania kleszczy
https://adst.mp.pl/s/empendium/img_zoom/B16/016_0206.jpg
haczyk na kleszcze, vel kleszczołapka
ja mam z apteki to zestaw troche droższy bo od razu dla człowieka ze spreyem zamrażającym kleszcza przed wyjęciem żeby nie rzygał jak jest najedzony
spoko, moze terrorysta nie, ale wieśniak dla którego pies to przedmiot z określonymi funkcjami, a nie kochany pupil o którego się dba całym sercem.
A jeśli psa się kocha, to się dba wtedy gdy to niewygodne, a nie tylko na pokaz. Głaskanie żeby wyczuć kleszcze jak najszybciej nie szkodzą samozwanej 'tresurze'.
Większość czasu ze mną przebywa i nie musi to oznaczać, że jest robiony na człowieka. Gdyby były moimi pupilami, tak. Nie jem zwierząt.
Podejście inne, ale nie zmienia to faktu że pies jest stadny i powinny być minimum dwa, jeśli są trzymane po wiejsku.
Smutne że mój rówieśnik ma taką pisowskokonfederacką mentalność i jak się mówi coś normalnego,
Miłego dnia, oby pies trafił w lepsze ręce jakimś fartem.