@tomtom92: miałem na op6. Nie podważa szkła. Nie odkleja się. Polecam. U mnie się kończy idealnie tam gdzie ekran wyświetla obraz (po bokach). Na dole i górze zachodzi dalej.
@schreder: zamierzam kupić jakieś szkło ale nie miałem żadnego na OP6T i nie wiem które najlepiej się sprawdzi. Omoton będzie ok czy znajdę coś lepszego?
@nightcoffee33 wg mnie nie znajdziesz chyba że się coś zmieniło od kiedy ja kupowałem a już z rok minął. Poza tym omoton najlepszy dla mnie jest bo nie ucina ekranu ale inni powiedzą że lepszy ibywind albo orzly
@nightcoffee33 na tyle, że nie widziałem paska przy nicku opa na wykopie (ale przed aktualizacją jak było bardzo blisko krawędzi) co mnie tak denerwowało , że po paru dniach wywaliłem je do kosza. Ponadto oglądając mecz Lola nie widziałem dokładnie wyniki bo część była zasłonięta
Rozbiłem ostatnio Ibywind i chciałbym zmienić na coś innego co nie "ucina" ekranu
#oneplus #smartfon
O tym mówisz? Masz takie czy tylko polecasz?
Nie odkleja się na rogach?
Etui nie podważa szkła?
Trochę mnie powstrzymuje to że wysyłka kosztuje prawie tyle co sam produkt a nigdzie indziej tego nie widzę.