Aktywne Wpisy
Dołącz do naszej akcji #jesteswygrywem - załóż konto GOmobile i odbierz 50 zł w
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
LuckyStrike +18
Zabrałem swoją chińska żonę do Polski. Ogólnie wstyd i zażenowanie. Stwierdziła że w #polska jest jak 30 lat temu w #chiny tzn. zacofanie, nie ma normalnych dróg, ogólnie brak transportu i połączeń miedzy miastami. Nie mogła się powstrzymać od śmiechu jak zobaczyła EN57 na stacji w #katowice gdzie napadli ją żule jak zostawiłem ją samą na dosłownie dwie minuty (plus inne atrakcje jak jedyna ubikacja na cały dworzec i to płatna, niedziałające
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Obecnie jestem na masie ale szykuje mi się kilka wyjazdów, podczas których będę miał dość dużą aktywność fizyczną, ale nie będą to typowe treningi siłowe m.in. chodzenie po górach, jazda na rowerze, kajak.
No i tutaj mam pytanie, w jaki sposób podejść w tym czasie do diety?
Obecnie w dni treningowe jem 3000kcal (158B 66T 445W) a nietreningowe 2350kcal (158B 100T 200W), trenuje w tygodniu 5x siłowy + 3-4x kardio po ok 20min.
Orientacyjnie w ciągu takie dnia mogę spalić 2000-4000kcal(w zależności od planowanego wysiłku będę dostosowywał dietę na dany dzień).
Myślałem żeby jest tak jak w dzień nietreningowy + ok. 60% kcal, które spalę w trakcie tego wysiłku (jako węglowodany i głównie cukry proste dostarczane ciągle podczas wysiłku).