Wpis z mikrobloga

Mam takie pytanie - jeśli mielibyście kota lub jakiekolwiek żywe stworzenie i chcielibyście kupić mu karmę to wchodząc do sklepu zoologicznego założylibyście maseczkę i ją kupili aby zwierze nie było głodne?
Czy może zrobilibyście filmik ze scenami o uciśnionym właścicielu kota i wrzucili story na IG?
PS: myślicie że kot napewno zrozumie że karma się skończyła? Czy kot dostanie dietę pudełkową? Czy uda mu się kupić karmę w innym sklepie z którego go nie wygonią? Czy zabiegany właściciel kota biegając po licznych planach filmowych, wywiadach i spotkaniach biznesowych, towarzyskich i jeszcze innych znajdzie czas na kupno w innym miejscu karmy dla kota? - emocje jak wczorejsze wybory - śledźcie relację tagowego guru!
#bigbrother
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kipman1: ja p------e i jeszcze jak sobie przypomne jak na swoich insta story czy szedl do sklepu czy do obuwniczego albo na zapiekse to strzelal komus aparatem w twarz na insta story i widac bylo ze te osoby nie chcialy byc nagrywane i czuly sie zawstydzone. Raz na okrąglaku w krakowie jeden koles bedac z dziewczyna sie w-----l na niego zeby go nie nagrywal bo sobie tego nie zyczy
  • Odpowiedz
@kipman1: Nie znoszę maseczek, ale nawet na wybory ( chociaż mi się to nie podobało) byłam w niej.
Tak się składa, że mam psa i kota i jak mus, to mus. Nie wymyślę opcji, że to prowadzi do islamizacji.
Nie jestem właścicielem sklepu.
Poza tym wchodzę ostatnio do szpitala tylko przez drzwi przekazać rzeczy komuś z bliskiej rodziny rzeczy, tam również muszę mieć maseczkę. Jeśli mi zależy na tych stworzeniach
  • Odpowiedz
@Ahimsa: i to jest normalne podejście - jak trzeba to trzeba, jak idę na zakupy i potrzebuję coś kupić w 3 sklepach to nie będę latał po 20 sklepach aby kupić bez maseczki - szkoda życia na walkę właścieiwe w tym przypadku z niewinnymi ludźmi...
  • Odpowiedz
@Lala27789: nie czepiaj się:) był w BB zatem mieści się w tematyce chociaż większość chciałaby go wykreślić z pamięci z perspektywy czasu - zobacz jak pozytywnie - od 2-3 dni nikogo bardziej niż zazwyczaj nie obrażał, nie kłucił się ani nawet nie zamieszcza 40 debilnych story na dobe tylko przynajmniej połowę mniej:) chyba czyta wykop i sie uczy... albo mu wstyd
  • Odpowiedz