Aktywne Wpisy
JaZestarym +112
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Fosfofruktokinaza +112
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Czy może zrobilibyście filmik ze scenami o uciśnionym właścicielu kota i wrzucili story na IG?
PS: myślicie że kot napewno zrozumie że karma się skończyła? Czy kot dostanie dietę pudełkową? Czy uda mu się kupić karmę w innym sklepie z którego go nie wygonią? Czy zabiegany właściciel kota biegając po licznych planach filmowych, wywiadach i spotkaniach biznesowych, towarzyskich i jeszcze innych znajdzie czas na kupno w innym miejscu karmy dla kota? - emocje jak wczorejsze wybory - śledźcie relację tagowego guru!
#bigbrother
Tak się składa, że mam psa i kota i jak mus, to mus. Nie wymyślę opcji, że to prowadzi do islamizacji.
Nie jestem właścicielem sklepu.
Poza tym wchodzę ostatnio do szpitala tylko przez drzwi przekazać rzeczy komuś z bliskiej rodziny rzeczy, tam również muszę mieć maseczkę. Jeśli mi zależy na tych stworzeniach
Komentarz usunięty przez autora