Aktywne Wpisy
affairz +114
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
ElectroNICK +46
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Było już:
-wybory niedemokratyczne
-demokracja jest bezsensu
-wyjazd z kraju
-kraj należy zlikwidować
-podzielić Polskę na A i B
-czekanie na obcięcie środków unijnych
-katastrofa millenialsów
-Duda najgorszy prezydent w III RP
-głupi ludzie bo nie głosują na mojego kandydata
-wszystkiemu winna, głupia konfederacja bo głosowała jak chciała
-Polacy to nie obywatele a naród pisowców
-ludzie nie chcący lgbt i teczowej ideologii boją się gejów dlatego głosowali na Dudę
-ludzie głosują na socjal (jakby po nie obiecywało jeszcze więcej xD)
Dzisiejsze Mirko to kopalnia ignorancji przeświadczonej o swej wyższości intelektualnej xDD
I ta narracja jakby na przeciwko Dudy był co najmniej Piłsudski, a tak na prawdę to tylko Kidawa w wersji męskiej xD albo Duda z LGBT nic więcej
#wybory #kidawa #duda #bekazlewactwa #bekazlgbt #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze może coś wymyśla, ale pewnie będą wałkować w kółko to samo i nadal dodawać te „odkrywcze” wpisiki. Przecież są takimi intelektualistami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, ale myśle, ze to i tak ostatnie ich podrygi.
Nie powiem, przyjemnie się na to patrzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten obrazek wyraża więcej niż 1000 słów
@MikiGRU: masz plusa na zachętę.
Przypominam, że w 2015 roku przeciwko pisowni zaglosowalo aż 62% wyborców. PiS zrobił se z Polski swoją dziwkę tylko dzięki medodzie liczenia głosów.
@wienka4 w 2019 jeszcze więcej zagłosowało przeciwko?
Komentarz usunięty przez autora
@crazykokos: to też do ciebie pisowski dzbanie