Sracie tak jakby te wybory wybierały nam monarchę i władce naszego polskiego chlewu. Bez różnicy kto wygra, i tak dalej będzie taki syf jaki jest, póki stare komuchy nie odejdą z koryta. #wybory
@dziendobrry: chłopie jaki trójpodział władzy xD. Powiedz to patrząc na władzę sądowniczą za rządów PO. Obie partie robią taki sam syf z naciskiem na różne aspekty tego syfu.
@amareniarz: komuna upadła 30 lat temu. Niemcy w krótszym czasie były cesarstwem, podbili pół Europy, przegrali największą wojnę historii, stłumiły rewolucję komunistyczną stały się demokracją, upadły ekonomicznie, stały się nazistowską dyktaturą, przeżyły boom gospodarczy, na powrót stały się mocarstwem i znowu podbiły pół Europy.
@Hound: ja nie staram się bronić ani jednej, ani drugiej strony. Po prostu zająłem neutralną pozycję w momencie gdy wszyscy patrzą na całą sytuacje przez nienawiść do jednej ze stron. Dla mnie w tym momencie jest to bez różnicy kto będzie prezydentem, bo i tak Polska jest podzielona.
@Hound jak nie widzisz, że to jest jedno i to samo to przykro mi z tego powodu. Niepotrzebnie produkujesz się zamiast skupić się nad tym co masz pod dupą. Wtedy może też będzie Ci to obojętne.
Kupilem chate po starej babci i ciągle przychodzi do mnie czarny kot, różowa mówi abym przeganiał bo będzie szczać w ogrodzie, a mi go trochę szkoda jednak.
#wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
@amareniarz: Możesz rozwinąć? PO zdominowało TK, który wydawał skandaliczne wyroki albo przedłużał rozpatrywanie ustaw?