Zakupiłem sobie taką ładna łopatę do #pizza, już się nie mogę doczekać żeby ją wypróbować. Ciasto z hydro 65% już 15 h dojrzewa w lodówce zaraz będę dzielił na kule. Później wrzucę jak wyszła #gotujzwykopem #bojowkapiekarska
@sorasill: to jedyna Tipo 00 która mogę kupić stacjonarnie, w carrefoure. Czekam na paczkę z trzema nowymi, będę sobie testował. Ale nie chciało mi się czekać więc robię na diaveli, już kilka razy robiłem, nie jest najgorzej
@Quesedilla_dostojewski nie mówię że jest źle ale z caputo czy stiagioni to zupełnie jakoś jak przyjemniej to ciasto się ogarnia ;) ale to że udało ci się wrzucić H65 na Divelle to szanuje, autoliza wcześniej?
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska
źródło: comment_1594453772e0SxlcT3k5w1Li92e6QZjr.jpg
Pobierz@koraki: na jakumammy