Aktywne Wpisy
mirko_anonim +87
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Kupamilosci +254
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
[Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 1 Gen. [EU]](https://bit.ly/3iFc33t) - Aliexpress
Kupon: 1WDZ9PXZF1HG
Cena: $217.49 (862,72 zł)
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Kliknij tutaj, aby wyszukać podobne produkty na Aliexpress.
Kliknij tutaj, aby sprawdzić najnowsze kupony na Aliexpress.
---------------
[ #aliexpress #mirobot #kuponynazywoaliexpress #kuponynazywoeuropa #kuponynazywood200do500]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) do mnie 'Chcę być wołany do "roidmi 3s"'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo) do mnie: 'Chcę być wołany do "roidmi 3s"'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na