Aktywne Wpisy
Cześć Mirki. Uwaga, pytanie typowo zwiazkowe #zwiazki
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Cieple_Mleko +20
Czy tylko mnie zaczyna martwić mieszanie ras? Imagine, że mijają tysiące lat, aby człowiek ewoluował w białego człowieka o recesywnych genach, a teraz białe, jasnookie kobiety walą się z murzynami i hindusami przez co recesywne geny giną w #!$%@?. Ktoś tu zna się na rzeczy i jest w stanie się wypowiedzieć, czy np. geny niebieskich oczu mogą wyginać na zawsze?
#przegryw
#przegryw
To by było na tyle.
Pierwszy komplet na meczu Śląska?
To dobrze. Trochę smutno mi się w TV patrzy na puste trybuny. :)
Z Warszawy mam trochę daleko :)
A komplet był chyba tylko na pierwszym meczu- otwarcia. Potem już nigdy.
@madry_i_mieciutki: Nic dziwnego - sporo moich znajomych idzie tam tylko dla Sevilli, jakby to było nie wiadomo co ;)
@PanKara: ? Nadal nie rozumiem. W jakim celu ich bić? O.o
Spoko, ja też, ale staram się nad tym panowac lub zamieniać na słowa.
Poza tym #!$%@?, 18 chłopaków jest pociętych i trafiło do szpitala, rewanż musi być - nie wspomnę już o pobiciu przez policję czy tez skrojeniu najbardziej kultowych flag
@PanKara: Czemu nie ma o tym nic w mediach ani na Wykopie ani nigdzie? O.o Nigdzie nie jest o tym głośno...
http://www.wykop.pl/wpis/5004316/kibole-krakow-maczety-slask-w-sevilli-traci-4-flag/#comment-10883974
ze 120 osob ktore jechalo na wyjazd na stadion dotarlo troche ponad 80... wiec prosze, nie mow ze przesadzam z agresja... a teraz uciekam na urodziny, narazie ;)
Edit - jakby to brzmialo tez na tle kibicow ruchu - przeciez to tylko nasi kibice biją ;)