Wpis z mikrobloga

@masskillah: @PanKara:

O godz. 17 sprzedano ostatni bilet na mecz rewanżowy IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej pomiędzy Śląskiem Wrocław a Sevilla FC.

Jest jednak jeszcze szansa na kupno biletu na to spotkanie. Jeśli okaże się, że do Wrocławia nie przyjadą kibice z Hiszpanii, do sprzedaży trafią miejsca na sektor X. Jako ostatnie w wolnej sprzedaży pojawią się bilety na miejsca z ograniczoną widocznością.

O ewentualnym uruchomieniu dodatkowej puli biletów
@PanKara: Czemu Ty jesteś taki nakręcony na ten #!$%@? dla Hiszpanów? O.o Bo nie do końca czaję tę agresję i dziwi mnie to trochę z Twojej strony...

A komplet był chyba tylko na pierwszym meczu- otwarcia. Potem już nigdy.

@madry_i_mieciutki: Nic dziwnego - sporo moich znajomych idzie tam tylko dla Sevilli, jakby to było nie wiadomo co ;)
Bo to frajerstwo, nawet wsród takich ekip zeby bić się na ostre sprzęty

@PanKara: ? Nadal nie rozumiem. W jakim celu ich bić? O.o

Poza tym, mam niski próg wyzwalania agresji :<

Spoko, ja też, ale staram się nad tym panowac lub zamieniać na słowa.
@nodikv: bo krwią wymuszam respekt?

Poza tym #!$%@?, 18 chłopaków jest pociętych i trafiło do szpitala, rewanż musi być - nie wspomnę już o pobiciu przez policję czy tez skrojeniu najbardziej kultowych flag
Poza tym #!$%@?, 18 chłopaków jest pociętych i trafiło do szpitala, rewanż musi być - nie wspomnę już o pobiciu przez policję czy tez skrojeniu najbardziej kultowych flag

@PanKara: Czemu nie ma o tym nic w mediach ani na Wykopie ani nigdzie? O.o Nigdzie nie jest o tym głośno...
@PanKara: Tzn ja wiem, że w innych krajach, choć nie we wszystkich jest patologia, ale akurat ja jestem przeciw tym klubowym #!$%@?. Szczególnie, że większość z kiboli to takie typowe bezmózgie yeti. Ja w pilce i kibicowskie nie siedzę, być może jedynym wyjściem jest spuszczenie #!$%@? w ramach rewanżu. Ale to mnie utwierdza w tym, że takie kibicowanie nie jest dla mnie - ja wolałbym ich dojechać w jakiś bardziej zmyślny
@PanKara: http://www.wykop.pl/ramka/1625816/ranni-polscy-kibice-pierwsze-slysze/

na Wrocławian napadała uzbrojona w między innymi noże i pałki grupa kibiców Sewilli. Finał tejże „imprezy” był fatalny dla Polaków. Około 18 kibiców WKS trafiło z obrażeniami do lokalnych szpitali, a gdyby było tego mało, to kibice Śląska stracili kilka swoich flag i koszulek. Na dodatek, w trakcie meczu na sektor gości wkroczył liczny korpus miejscowej Policji i zaczął pacyfikować przyjezdnych. Skutek? Kolejne zatrzymania i kolejne osoby w szpitalu