Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +40
Seks jest naturalną potrzebą fizjologiczną, a nie przywilejem dla bogatych i atrakcyjnych
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
agnis20 +14
#elektronika #elektroda #diy #niemampojeciacorobie
Też kondensator, 470 nF/63 V. Jak wkładasz ten po prawej to będzie na pewno pasował bo wartość ta sama a wytrzymuje wyższe maksymalne napięcie. W drugą stronę niekoniecznie, zależy od układu i napięć w nim panujących.
@kasjo dzięki za pomoc. Tym większym zastępuje mniejszy we wzmacniaczu z DVD. Może nie #!$%@?
@smk666 macie może pomysł, czemu trzy kanały grają,a trzy są martwe? Jeden z tych scalaków zdechł? Nie mam jak sprawdzić kondensatorów, co najwyżej mogę wszystkie wymienić na nowe.
wygląda jak jakaś klasa D, więc poza scalakami tam za wiele nie ma do zepsucia. Są dwie sztuki, więc pewnie każdy obsługuje po 3 kanały i dlatego 3 Ci padły. Po więcej informacji musiałbym wyciągnąć szklaną kulę ale nie pamiętam gdzie schowałem ( ͡º ͜ʖ͡º)