Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 38
#zbieramnatesle
Ziomuś, jak tam, chyba dobrze?
Podsumowanie szykujesz?
Sprzedałeś finalnie coś miesiąc temu?
Pewnie nie jestem jedyny, który z niecierpliwością czekam na update przy tych sprzyjających warunkach.
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

masz tupet, by siedząc na wykop.peel oskarżać kogoś o marnowanie Ci czasu :P

@anonimowy_programista: Gość mi spamuje, odrywa od tego co chcę przeczytać i jeszcze wrzuca coś niezwiązanego z tematem. Może twój czas jest g---o warty ale mój nie. I nie ty decydujesz gdzie go spędzam i na jakiej stronie.

Natomiast jeśli obserwuję dany tag to nie po to by potem czytać nic nie wnoszące gównowpisy do tematu. Jeśli tego
  • Odpowiedz
Gość mi spamuje, odrywa od tego co chcę przeczytać i jeszcze wrzuca coś niezwiązanego z tematem.

taki oburzony, ale powyżej to Ty reagujesz jakby Ci wczoraj neostradę założyli ;) Dodaj gościa do czarnej listy i tyle.

Zamiast śledzić tag, którego może użyć każdy (pisałem do moderacji w sprawie autorskiego, ale bez odpowiedzi), to lepszym wyjsciem była by raczej mikrolista, gdzie byłbyś wołany do konkretnych wpisów..

Może
  • Odpowiedz
Obserwuję Twoje wpisy i nigdy nie mogę zrozumieć, dla czego jesteś taki toksyczny

@Kerchak: To po co obserwujesz jak nie możesz czegoś zrozumieć. Nawet pies jest na tyle mądry, że jak nie potrafi pojąć sztuczki to przestaje się jej uczyć bez zachęty.

P------------z się do wszystkiego w mega paskudny
  • Odpowiedz
taki oburzony, ale powyżej to Ty reagujesz jakby Ci wczoraj neostradę założyli ;) Dodaj gościa do czarnej listy i tyle.

@anonimowy_programista: Jak piszesz do mnie to mnie zawołaj. Czarna lista nie pomoże jak co jakiś czas trafia się ktoś kto spamuje i nie potrafi korzystać z internetu. Nie da się kogoś zbanować prewencyjnie bo nie wiesz jaki nick będzie spamował. Taki sam syf jest na ekstraklasaboners. A to tylko dlatego, że są ludzie którzy inteligencją nie grzeszą i nie potrafią korzystać z najbardziej podstawowych funkcji serwisu.

Zamiast śledzić tag, którego może użyć
  • Odpowiedz