Wpis z mikrobloga

#uncharted #ps4 Część 3 skończona, mam bardzo mieszane uczucia co do tej części z jednej strony pod względem efektów i gameplay była to narazie najlepsza część. Z drugiej strony według mnie jest to najnudniejsza pod względem fabuły która wydawała się kompletnie nijaka i bez polotu, antagoniści to samo totalnie bez szału i ziew. Mimo ze od samolotu i w górę gra nabrała tempa to cała reszta sprawiała ze w pewnym momencie zapomniałem o czym jest tak na prawdę ta gra. Oceniam ja na 6.5/10
  • 4
@FPmaster: Miałem bardzo podobne odczucia. Przechodząc 2 i 3 po kolei i co ważne nie znając za bardzo opinii ludzi które by mnie mogły uprzedzić, tak na prawdę przy 3 bawiłem się lepiej i chyba częściej robiła na mnie graficznie wrażenie. Jedynie z walkami w 3 wyraźnie przegięli momentami.
@FeC7800: mam podobnie odnośnie walk, że przegięli. Przeciwnicy trafiają zbyt często, zbyt często wychylają się jednocześnie przez co gra nie robi się nie wiadomo jak trudna, ale się dłuży, bo trzeba wyczekać odpowiedniego momentu i wtedy się wychylić.
Często zdarzało mi się ginąć od momentu gdzie byliśmy w zatoce wraków aż do samego końca. Nie grało mi się w tą część przyjemnie