Wpis z mikrobloga

@janushek: Aha, czyli z taką logiką to nie mogę wymagać dobrego jedzenia w restauracji bo kłóci się to z wizją szefa kuchni i jak ja śmiem czegoś wymagać jak chcę zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@greedy_critic: twój avatar będzie najlepszą odpowiedzią na ten komentarz XD

@MrPawlo112: nie wiem o co ci chodzii ale trzeba być naprawdę omega dzbanem żeby grozić aktorce bo ta śmiała śmieć zagrać postać, która nie przypadła takiemu odpadowi do gustu XD

@SpaceMonkey: oj tak tak byczq +1
  • Odpowiedz
trzeba być naprawdę omega dzbanem żeby grozić aktorce bo ta śmiała śmieć zagrać postać, która nie przypadła takiemu odpadowi do gustu

@janushek: No racja, tacy ludzie są z-----i, ale wierzę w wolność słowa i dopóki jakiś odpad nie przerodzi tego w czyn to nie ma problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
groźby śmierći i życzenia żeby rodzina umarła na raka

"wierzę w wolność słowa"

@MrPawlo112: ja tracę wiarę że kiedykolwiek napiszesz jakiś mądry komentarz pod wpisem o tej grze XD
  • Odpowiedz
@greedy_critic: co wy macie z tymi arenami? pierwszy raz w gierki gracie? pierwszy raz takie pojecie uslyszeliscie jak areny z przeciwnikami? w kazdej gierce tego typu chodzi sie od areny do areny i zabija przeciwnikow xD
  • Odpowiedz
@janushek: W ogóle to trzeba być amebą umysłową i cisnąć po aktorce która wykonała swoją robotę tak jak potrafiła.

Gracze jak zawsze pokazali wyżyny intelektualne. Dając Druckmannowi tylko amunicje do heheszkowania z graczy xD.

Smutne.
  • Odpowiedz