@janushek: Aha, czyli z taką logiką to nie mogę wymagać dobrego jedzenia w restauracji bo kłóci się to z wizją szefa kuchni i jak ja śmiem czegoś wymagać jak chcę zapłacić ( ͡°͜ʖ͡°)
@greedy_critic: twój avatar będzie najlepszą odpowiedzią na ten komentarz XD
@MrPawlo112: nie wiem o co ci chodzii ale trzeba być naprawdę omega dzbanem żeby grozić aktorce bo ta śmiała śmieć zagrać postać, która nie przypadła takiemu odpadowi do gustu XD
@greedy_critic: co wy macie z tymi arenami? pierwszy raz w gierki gracie? pierwszy raz takie pojecie uslyszeliscie jak areny z przeciwnikami? w kazdej gierce tego typu chodzi sie od areny do areny i zabija przeciwnikow xD
@aleroc zobacz na doom gdzie to miało sens. I zobacz na GTA 5 gdzie rockstar zmieniał ciągle założenia i koncept zadań, przez co gracz się nie nudził "arenami".
#thelastofus #ps4
Ankieta do pytania
@MrPawlo112: nie wiem o co ci chodzii ale trzeba być naprawdę omega dzbanem żeby grozić aktorce bo ta śmiała śmieć zagrać postać, która nie przypadła takiemu odpadowi do gustu XD
@SpaceMonkey: oj tak tak byczq +1
@janushek: No racja, tacy ludzie są z-----i, ale wierzę w wolność słowa i dopóki jakiś odpad nie przerodzi tego w czyn to nie ma problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrPawlo112: ja tracę wiarę że kiedykolwiek napiszesz jakiś mądry komentarz pod wpisem o tej grze XD
@greedy_critic: XDDDDDDD
° Pojedź do A i zabij cel
° Śledź A i zabierz X
° Goń i
Gracze jak zawsze pokazali wyżyny intelektualne. Dając Druckmannowi tylko amunicje do heheszkowania z graczy xD.
Smutne.