Aktywne Wpisy
ŁO #!$%@? XDDD Na tiktoku właśnie p0luski mają trend i wstawiają głupkowate filmiki, że wolałyby spotkać w lesie niedźwiedzia niż mężczyznę xDDD no tak incel który boi się własnego cienia zrobi ci większą krzywdę niż 200 kilowe zwierze xDDDD ja piehdole kuhwaaa p0lki wszystko ma swoje granice XDDD p0luski że wy wstydu nie macie takiego guwna wrzucać do internetu XDDDDDDDDDDDD
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
cambiasso +128
Wszystkie sondaże i prognozy pokazują jedno – exit poll prawdopodobnie nic nam nie powie przy tak małej różnicy i będzie trzeba czekać aż do oficjalnych wyników. Noc z 12 na 13 lipca zapowiada się na cholernie długą.
#polityka #neuropa #sondaz #wybory #trzaskowski2020
@RegularJohnny: ja się trochę obiawiam tego, że pisowcy sie wstydzą swojego głosu i jego wynik jest często zaniżony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już pomijam, że w dużych miastach w I turze poszła rekordowa liczba osób do wyborów i jest to chyba sufit, którego przebić się nie da.
Dzięki za skorygowanie mnie.
@Bover: Tym razem niektóre sondaże bardzo trafnie oszacowały Dude (Kantar) i chyba większość dawała Rafałowi poniżej 30%.
https://dorzeczy.pl/kraj/144733/tuz-przed-pierwsza-tura-najnowszy-sondaz-prezydencki-dla-faktow-tvn.html
PS. Poza Kantarem Duda wszędzie niedoszacowany.