Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +12
Na pewno zżygałem się doreklamówki ale co było potem
Kopytnik_1 +4
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
i zrobić na odwrót
#konfederacja #wyboryprezydenckie2020 #duda #trzaskowski #polityka
To nie jest mój kandydat mimo że jestem w tym przedziale wiekowym ale no #!$%@? Sylwia szanuj się
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Róbcie fikołki dalej, wcale nie widać że głosujecie na Bosaka bo nie lubi gejów (ʘ
@abcde: Trzaskowski ma bardziej socjalne postulaty niż Duda i tak, Polacy powinni zarabiać jak najwięcej.
Polecam ten wywiad
@ImInLoveWithTheCoco: na złość babci odetnę sobie uszy i poleję sobie oczy kwasem
@diogene: wtedy bym zagłosował na Trzaska
Ambitnie.Powiedz mi więcej o swoim intelekcie.
@ImInLoveWithTheCoco: to po co się ograniczać, trzeba było obiecać 5k euro. Nie da się zwiększyć dobrobytu w sztuczny sposób, ustawami. Obiecać dwukrotne zwiększenie pensji w ciągu 5 lat? Trzeba upaść na głowę.
Pozostaje jeszcze kwestia całego sądownictwa ale naród zaślepiony cudzymi pieniędzmi nawet nie zwraca na takie rzeczy uwagi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Naprawdę, tego wam potrzeba?