Wpis z mikrobloga

Ostatnio nagrałem jak kierowca wyprzedza na pasach. Zgłosiłem na policję, ale niestety brakuje jednego znaku w rejestracji i powiedzieli, że marne szanse, że znajdą sprawce, bo nie mają takiego systemu.
Może ktoś jest w stanie w jakikolwiek sposób odczytać pełne tablice:
https://www.youtube.com/watch?v=E03ir7G8eiw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-1u_ti5tXv0JO14iwwe6NNliuZz8ffIKutyQr-qzrGzvXmhej1WBjJlQ

#csiwykop
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KOLO41a: ta marne szanse. Kolor, marka, i tablice bez jednego znaku a oni mówią, że nie mają takiego systemu? Nie chce im się babrać w tym :D
  • Odpowiedz
@KOLO41a: dlatego ja zrezygnowałem z rejestratora za 200, czekam aż się odkuję po pseudowirusie i biorę za 500-600, są recki, jest strona co sprzedaje i ma próbne filmiki w każdych warunkach oświetleniowych dla każdego modelu, za 500 już się kupi taką, co nawet w nocy przy odrobinie szczęścia złapie klatkę z rejestracją(plus można sobie blogować, tak ładny obraz)

A czekaj, teraz popatrzyłem, tam widać rejestrację, to on zakrył jeden znak?
  • Odpowiedz
@KOLO41a: Powodzenia w łowach szeryfie. Mam nadzieję, że dostaniesz order od przeszłego prezydenta. Może nawet cię pogłaska po główce i kupi jeszcze lepszą lornetkę abyś mógł donosić na niegrzecznych sąsiadów
  • Odpowiedz