Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +34
#ukraina #rosja #wojna
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w
arysto2011 +3
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Glos od Rachonia dostal tow. Pietrzak, ktory zaczal mowic, ze DUDA TO JE NAJLEPSZE DOBRO, TO JEST COS NAJLEPSZEGO, CO MOGLO SPOTKAC POLSKIE, ZE ON NIE ROZUMIE INNYCH OSOB, KTORE MOGA INACZEJ GLOSOWAC, SA POD INNYM PSYCHOLOGICZNYM WPLYWEM, POD INNA WLADZA.
Powiedzcie mi, ile trzeba dostac hajsu zeby mowic takie propagandowe farmazony xD?
#polityka #tvpis