Aktywne Wpisy

LukaszTV +164

AcyX +226
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie

"Jeśli facet jest poniżej 26. roku życia i nigdy nie był w poważnym związku, nie pokładaj w nim wielkich nadziei. Prawdopodobieństwo, że to właśnie Ty zmienisz Piotrusia Pana w dojrzałego mężczyznę, jest raczej znikome i nie ma to związku z Twoimi atutami bądź ich brakiem.
Taki typ jest na etapie randkowania dla sportu. Poznaje dziewczyny, spędza z nimi super czas, często zabawa jest kontynuowana w sypialni i tyle. Nie inwestuje w trwałe relacje, nie planuje domu z ogródkiem i nie zamawia sadzonek drzew. Czas z nim spędzony, wcale nie musi być porażką. Przeciwnie. Jeśli masz takie samo podejście do sprawy, baw się, póki jest fajnie, a gdy zniknie, nie rozpamiętuj, tylko poszukaj nowego towarzysza zabaw."
:D
@mlody_czyzyk23 polecAm
frącz piotrewski
Komentarz usunięty przez autora
Sugerując się tą logiką, to jakakolwiek para K+M w wieku załóżmy K(17) i M(17) powinna się rozbijać furami, imprezować, urządzać orgie, bo i tak nie ma szans na sukces. A kto ma za to płacić? To
ą
To oburzenie, ze ktoś nie chce brać obowiązków których brać nie musi xD
Może ma hobby ogrodnictwo i ogród z drzewkami już ma?