ja nie lubie zimna, ale cieplo jakos tak, srednio mi przeszkadza. W sensie czuje, że jest gorąco, ale tak jeszcze przy 20 stopniach jak jest bardzo lekki wiaterek na dworzu, to chodze w dlugich spodniach xD a jak w nocy np teraz temperatura na dworzu jest 16 stopni to na dlugi rekaw dodatkowo w bluzie
No dobra, ale co na to znajomy, jak gospodyni go tak "otwarcie" powitała? ( ͡°͜ʖ͡°)
@chrominancja: @rolnik_wykopowy: Wyobraźcie sobie, że "spalił buraka" i po dżentelmeńsku ze spuszczoną głową patrzył na podłogę kilka minut, po czym niebieski zdecydował że jednak idą na p--o. xD
@Tadzimierz: Okropne jest to w życiu, że jak byłem nastolatkiem to byłem zażenowany ojcem co w domu siedział w gaciach (lato). Dzisiaj mam syna 10lvl i nie wyobrażam sobie siedzieć w ubraniu po robocie jak w domu jest 28*C.
@ChybaTak mam firmy rotenso wersja furai 3,5kw, za całość z montażem wyszło 2800, generalnie małym minusem jest sterowanie z telefonu bo lubi się rozparowac po update softu a tak to mrozi aż miło
No i mam go w salonie ale chłodek przy otwartych drzwiach do pokojów tam też dociera, ale to może że względu na układ mieszkania i położenie klimy
#humorobrazkowy #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
@chrominancja: @rolnik_wykopowy: Wyobraźcie sobie, że "spalił buraka" i po dżentelmeńsku ze spuszczoną głową patrzył na podłogę kilka minut, po czym niebieski zdecydował że jednak idą na p--o. xD
Ehh, po latach syn decenia mądrość ojca.
No i mam go w salonie ale chłodek przy otwartych drzwiach do pokojów tam też dociera, ale to może że względu na układ mieszkania i położenie klimy