@2giekonto @jimlahey @Issac @Yookas ten Mireczek co leży na chemioterapii raka żołądka i wrzuca wpisy kilka razy pisał że to go spotkało między innymi przez częste picie monsterków, nie pamiętam jego nicku ale ktoś może zawołać
@szzzzzz: Uwaga zaraz zleci sie tu banda ćpunów alkoholików i lekomanów żrących trawe żeby Ci wytłumaczyć jak bardzo energetyki 5g i jedzenie z mcdonalda jest szkodliwe i sztuczne i w ogóle jak nie pijesz wyłącznie wody butelkowanej to zdechniesz w boleściach na raka od cukru
@jimlahey @Issac @Yookas ten Mireczek co leży na chemioterapii raka żołądka i wrzuca wpisy kilka razy pisał że to go spotkało między innymi przez częste picie monsterków, nie pamiętam jego nicku ale ktoś może zawołać
@zdanewicz: Ja myśle że od codziennego srania, srał codziennie pewnie a energetyki czasami
@siepan: Dobrze wiedzieć, może to była wina ch... pracy i dużej ilości nocek przepracowanych. Tak czy siak odstawiłem to i nie brakuje mi. Jedynie pijam Honey energy drink jak gdzieś znajdę.
@zdanewicz: jak pamiętasz który to to wołaj, serio. Co jakiś czas słyszę o takiej osobie i chętnie usłyszę taką historię z pierwszej ręki. Sam tego sporo piję (na szczęście coraz mniej) tylko mnie do rzucenia przekonał aspekt finansowy - w 2019 wydałem na to gówno prawie 1200zł, 100zł miesięcznie... jak zobaczyłem swoje roczne zestawienie finansów to się złapałem za głowę
@2giekonto: a co mają energetyki do raka trzustki? Wiadomo, że otyłość może zwiększać na niego szansę, jak na każdy inny nowotwór, ale co to ma konkretnie do trzustki? Poza tym masz masę dietetycznych energetyków, które nie powodują otyłości
@szzzzzz: zauważyłem że strasznie dużo dzieci w przedziale 10-15 lat pije te monstery. O co w tym chodzi i co w tym takiego dobrego to nie wiem ale podejrzewam że chodzi o jakąś chora wkretke z piciem niby piwa. Już lepiej wypić piwo, mniej #!$%@? wątrobę niż to gówno.
@szzzzzz: 'nie pij tego gówna, nie jedz tego świństwa, nie ślęcz przed ekranem, nie pal', a najlepiej to już się połóż w trumnie. Najbardziej irytujące komentarze na wykopie. #!$%@? wam do tego, co kto robi. Monsterki są ok. Na zdrowie!
@jimlahey
@Issac
@Yookas ten Mireczek co leży na chemioterapii raka żołądka i wrzuca wpisy kilka razy pisał że to go spotkało między innymi przez częste picie monsterków, nie pamiętam jego nicku ale ktoś może zawołać
@jimlahey
@Issac
@Yookas ten Mireczek co leży na chemioterapii raka żołądka i wrzuca wpisy kilka razy pisał że to go spotkało między innymi przez częste picie monsterków, nie pamiętam jego nicku ale ktoś może zawołać
@zdanewicz: Ja myśle że od codziennego srania, srał codziennie pewnie a energetyki czasami
Znajdź proszę i zawołaj go - bo siejesz ferment.
Wołam kolegę, o którego pewnie Wam chodzi: @sadfasfgags432raf
Już lepiej wypić piwo, mniej #!$%@? wątrobę niż to gówno.
Komentarz usunięty przez autora