Aktywne Wpisy
Vamyss +267
Mirki co się #!$%@?ło. Jakiś czas temu zakończyłem 10 letni związek, jedyne czego żałuję to że zrobiłem to tak późno. Mega toksyczna dziewczyna, która manipuowała mnie i szantażowała emocjonalnie. W piątek idę na (chyba) randkę ze znajomą, jakaś luźna kawka.
Najlepsze jest to że stresuję się jak #!$%@?, bo dawno tego nie robiłem XDD.
Dajcie plusa żeby wszystko pykło dobrze
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Najlepsze jest to że stresuję się jak #!$%@?, bo dawno tego nie robiłem XDD.
Dajcie plusa żeby wszystko pykło dobrze
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moim faworytem jest argument, że jak seniorzy płacili podatki to mogli głosować, owszem, ale już nie płacą więc nie powinni, bo czemu mają decydować o cudzych pieniądzach.
Tak #!$%@?, nie płacą. Nie płacą podatku dochodowego ani vatu, podatków od dochodow kapitałowych, rolnego, leśnego, od czynności cywilnoprawnych, w ogóle xD
Jedyne z czego są zwolnieni to składka emerytalna, ale od wypłaconej emerytury też #!$%@? płaca podatek.
Coś czuję że ci mężowie stanu wymyślający zabezpieczenia przed niechcianym elementem demokratycznym, wyłożyliby się na tych swoich testach i stracili prawa wyborcze, bo to są wiadomości z wosu w gimnazjum xD
#wybory #polityka
@BrakPomysluNaNick: płacili podatki z tego co zarobili, teraz otrzymują świadczenie które otrzymują wyłącznie dzięki temu, że wcześniej z tego tytułu płacili. Jakby nie płacili, to by mieli słownie #!$%@?.
I wracamy do oligarchii i systemów szlacheckich, które #!$%@? dają i które nie bez powodu się zesrały. 2020 rok a ludzie nadal
Ja rozumiem wygodę, rozumiem też za ktoś gdzieś akurat pojechał i tak dalej, ale sugerowanie że setki tysięcy młodych nie poszło głosować tylko z tego powodu, że trzeba gdzieś fizycznie pójść, to kek.
I wracamy do oligarchii i systemów szlacheckich, które #!$%@? dają i które nie bez powodu się zesrały
Bzdura. Wrócimy do systemu szlacheckiego
Z tą różnicą, że ordynacja dopuszcza do głosowania każdego, zamiast pozbawiać praw wyborczych ludzi według danego kryterium, często z dupy. Bo ludzie bez matury też